Blog

Start to Pharma: onze tips

Start to Pharma 

4 producten voor de beginnende apotheker

Net afgestudeerd en je eigen apotheek starten? Naast een berg papierwerk, verdiep je je best ook nog eens in de inrichting van je apotheek. Praktisch interieuradvies nodig? We werken samen met een team van ervaren, onafhankelijke binnenhuisarchitecten en designers. Alles start met de basisuitrusting voor je apotheek: wij geven je graag 4 must-haves mee. Of je nu een klein deel of je volledige -eerste apotheek - wil inrichten: we staan klaar met de meest professionele materialen en interieurarchitecten.

‚Äč1. Een goed ledkruis

Maakt uiteraard onderdeel uit van de basis uitrusting.
Een goed apothekerskruis vormt het uitgangsbord van je nieuwe zaak. Wie kiest voor led apothekerskruisen, kiest voor efficiënte lichtreclame: Met een kwalitatief Sobabel led kruis communiceer je op een opvallende manier met de buitenwereld. Je wordt als apotheker meteen herkend op straat. Bovendien blijven de systemen betaalbaar

Verken hier alle voordelen van een ledkruis.

Sobabel ledkruis

 

2. Een doorgeefluik

We bevelen sowieso een doorgeefluik aan. Pharmasafe met afhaalkastjes geeft je cliënten buiten de openingsuren van de apotheek toegang tot hun bestellingen. Aan de hand van een gepersonaliseerde code kunnen ze 24u op 24u hun bestelling afhalen. Bij het aanbellen aan het doorgeefluik tijdens de wachtdienst, ziet de apotheker op zijn smartphone wie aan het luik staat. Het verhoogt de veiligheid en de inkomsten
 

Meer info
 

3. Secury Safe veiligheidskluis


Je plaatst deze safe met tijdsvertraging in de toonbank. Elke avond deponeer je je cash geld hierin. Bij een overval druk je een code in waarna de timer aftelt. Tijd genoeg om de overval te doen mislukken. Zo bescherm je je zuurverdiende centen op elk moment.


Sobabel Securisafe veiligheidskluis apotheek 

4. Degelijke medicijnkoelkast


Een cruciaal onderdeel van je basisuitrusting. Sobabel biedt zowel DIN58345 als NON-DIN medicijnkoelkasten aan.

Onze Mediline medicijnkoelkasten voldoen aan de norm DIN 58345. Dit houdt in dat je met deze systemen medicijnen bewaart bij een gebruikstemperatuur van + 2 °C tot + 8 °C. Optische en akoestische waarschuwingsvoorzieningen alarmeren bij ongewenste temperatuurafwijkingen en bij stroomuitval.

Onze Meditherm koelkasten voor medicijnen bestaan uit een stalen corpus en zijn gelakt. Nog enkele kenmerken van deze medicijnkoelkasten:

  • NON-DIN
  • Binnenafwerking in kunststof
  • Slijtvast
  • Bestand tegen zuren
  • Veiligheidsslot
  • Magnetische sluitrand
  • Geruisarme compressor
  • Automatische smeltwaterverdamping

 

Emotionele binding met patiënten


De toekomst voor jonge apothekers ligt niet in de technologische evoluties, maar in de oprechte emotionele binding met de patiënten. Ook wij houden hier, samen met onze interieurarchitecten rekening mee. Patiënten verwachten van hun apotheker professionele raad en zorg op maat
Zij zoeken naar iemand bij wie zij terecht kunnen, iemand die echt  luistert en helpt. Daarom maken we hier het cruciale verschil met een goed doordachte winkelinrichting. 
Denk hierbij aan een interieur met aparte corners, waar je rustig en discreet met de patiënten spreekt.

Advies nodig?

Contacteer ons hier