Blog

Breng beleving in je praktijk

Breng beleving in je praktijk.

Persoonlijke binding met de klant is nog nooit zo belangrijk geweest. Wie een praktijk of apotheek binnenwandelt, verwacht een uitgebreide service in een vertrouwelijke sfeer.
We geven je graag enkele tips om deze eigenschappen te verwerken in verschillende ruimtes.

Vertrouwelijke gesprekken

Het persoonlijk contact start bij de toonbank: door de afstand tussen de apotheek of arts te verkleinen, scheppen we een intieme sfeer.
We adviseren je graag bij de keuze van de perfecte balie. Zorg in je apotheek ook voor een aparte, rustige ruimte.
Patiënten die nood hebben aan een persoonlijk, vertrouwelijk gesprek, neem je mee in die ruimte om hem/haar in alle discretie aan te spreken.

Sobabel beleving praktijk 02
 

Workshops

Om je patiënten een volledige belevenis te bieden, kan je bepaalde ruimtes inrichten voor workshops en demonstraties: denk maar aan productvoorstellingen, geurentherapie, enz.
Zo breng je je klanten dichter bij de apotheker en geef je hen de kans om vragen te stellen. Ze bevorderen het persoonlijk contact.
 

Flexibele inrichting

Om te zorgen voor beleving focussen we op een flexibele inrichting. Dankzij zaken zoals een diaprojector, tv-schermen, een akoestisch plafond en beweegbare meubelen creëer je die ruimtes voor workshops, voorstellingen, enz.”
 

Conclusie: onze 5 tips

 
  • Plaats een eyecatcher vooraan de praktijk
  • Zorg voor sfeer met geuren, muziek, …
  • Hang beeldschermen op die video’s en producten tonen
  • Zet in op flexibiliteit: workshops, voorstellingen, …
  • Creëer aparte ruimtes voor vertrouwelijke gesprekken


Onze oplossingen

Sobabel biedt een ruim gamma aan producten aan voor de inrichting van jouw praktijk: van doorgeefsystemen en wandsystemen tot apotheekmeubilair. Ook voor uitgebreid interieuradvies kan je bij ons terecht.

Vragen?
Contacteer ons team hier